Jag tror att jag hittat mig själv i min nya passion - meditation och yoga. Men framförallt meditation. Sitter och lyssnar på de lugna och härliga mantra låtar. De har den lugnande effekten som alla, som prakticerar den här formen av mentalträning, pratar om. Jag har öppnat mitt sinne och tillåtit den ta över och göra med mig vad den vill... Kommer att fortsätta med den så länge jag mår bra av det. Jag är i nybörjarfasen och håller på att skapa rutiner för utövning av detta. Morgon -och kvälls prakticering blir det nog rutinen. Det blir bra i längden, det är jag övertygat om. 

När man börjar bekanta sig med sig själv blir livets börda lättare att bära. Och det är just det jag håller på att lära mig. Att börja lyssna på det som hjärtat, kroppen och själen har att säga är svaret på alla frågor om ens välmående. Försöka att vara snäll mot sig själv är en bra början. Hitta lugn och ro i det man tycker om att göra är en bra fortsättning. Och slutligen, hålla kursen i den riktningen är vinst man väntat på hela vuxna livet. 

Sol ☀️ och glädje 🤗

 @-}-- Esma  @-}-- 

Guru Ram Das Guru

För de som vill lyssna, titta och känna vibrationer....