Vad hände med halva dagen? Jag märkte inte alls att klockan var över 13.00 😳. Och att jag är hungrig 😫. Hela förmiddag gick åt lite pappersarbete och administratering av det som bara låg i en hög och väntade på en villig själ att sortera upp. 

I vanliga fall är det det jag älskar och tycker om. Administration, struktur och ordning. Jag har alltid älskat det och haft tur att jobba med just det. 
Men jag vet inte om jag är den personen längre.... Eller, jag är kanske fortfarande det, men orkar inte just nu. Det tog så mycket energi och mycket koncentration från mig och jag känner mig helt slut 💀 . Av det lilla pappershögen??? Ja, där har vi hjärntröttheten som kommer fram och inte vill bli störd. 
Men lite utmaning ska jag ge min lilla hjärna och den SKA klara av lite mer än vanligt!! Träna lagom och den (hjärnan) får acceptera det också!! 

Det är mitt största problem nu när jag är i jakt på en arbetsplats där jag kan arbetsträna med det som passar mig. Men VAD är det som passar mig och VEM är jag nu för tiden? 

Hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer att få svar på de frågorna snart och att jag igen kan identifiera mig som en hel person med kunskaper och färdigheter.
Jag har t.o.m fått huvudvärk 😱.

Bäst att äta något och sen ta en Treo.

  @-}-- Esma @-}--