Ingen återvändo nu. 

Att fega ur nu vore väldigt fegt av mig 😋

Abonnemanget är undertecknat. Pengarna dras av från kontot och inget annat att göra än att se till att utnyttja det man betalar för.

Träna på gym.... 

Det var länge sen sist. Men jag har bestämt mig och hoppas att viljan som jag känner idag är lika stark och befintlig under hela året. Det återstå att se.

Utmaningen är accepterad.

Igår kväll

Precis som jag hade förväntat mig var gårkvällen mysig, avslappnad och trevlig. Mycket prat och skratt och ännu mer glädje och lycka. Och än en gång blev jag påmind om att jag är rik för att ha vänner som jag har. Alla mina hjältinnor och kämpar som inspirerar, ger och sprider glädje 💕. 

Tack A för en fin kväll och tack för den långa vänskapen som fortfarande värmer mitt hjärta 🙏.

  @-}-- Esma Dž @-}--