Det är aldrig fel att, då och då, läsa lite om hur man kan göra för att må bättre.

 För att komplettera våra tankar med tips, råd och bekräftelse. Få vägledning i tankegången i vardagen och förmodligen lära sig något nytt och positivt.

Det gör jag.

 Tycker om att ta del av andras livsberättelse, om deras resa och kamp. Och blir förstärkt av det. Uppmuntrad och motiverad till att resa upp mig och kämpa. Man når botten men också hittar kraft att kämpa upp till ytan.  Det är bara en väg ut ur det, eller hur? 

Jag är mer än halvvägs upp och kampen kommer alltid att vara en del av mig och min resa. Ärligt talat, vill jag inte släppa taget om den. Det är min livslina, min ledare men också min värsta mardröm som inte vill släppa taget om mig när jag är som svagast. Driver mig, pushar mig och ”torterar” mig tills jag är på rätt väg igen. Tacksam och glad 🙏.

En av webbplatser jag besöker och läser gärna är https://blimeradu.se/.

Mycket positivt att ta med sig därifrån och en riktig tankeställare och insiktsväckare. Bra upplagt och enkel tillgänglighet till e-böcker med intressant tema. 

Ja läser den här just nu:

Det här är ingen reklam utan bara rekommendation som jag tycker är värd att kika på.

Hur var min dag idag?

Bra. Äntligen fick jag en fungerande dator installerad på mitt rum och jag kunde jobba alla mina två timmar på min plats. Nu börjar det kännas ”hemma” och personligt.  

Det går bra med arbetsuppgiften och allt flyter på just nu. Tiden hos sjukgymnasten som jag hade idag kl 14.o0 avbokade jag med ganska mycket ånger. Men det blir ju svårt att uppfylla tidenglapp utan att bli för trött. Därför valde jag att avboka och avvakta nu i början med aktiviteterna. Måste bli mer uppmärksam på detta nu.

  @-}-- Esma Dž @-}--