Två flugor i en smäll 😊. Ibland händer det. Att jag tränar - på ett eller annat sätt.

 Osäker på resultatet i kroppsfiguren men säker på resultatet i fönsterrutor.

 Skinande rena och fina 😊.

Och nytvättade gardiner - doftar gott och underbart 😌😌

Flitig och arbetsam har jag varit även idag. Ett fönster om dagen - jag blir nog klar till Julafton med hela huset 🤞. Det gäller att börja planera i tid 😁.

Ja, det återstår mycket kvar av storstädningen. Ja, jag insåg idag att jag, egentligen, håller på med storstädning utan att planerat det. Skriver listor varje morgon vad som ska göras och det känns helt ok just nu. Jag vet inte hur långt jag kommer med allt men jag har börjat. I min egen takt. 

Har stora planer nu hur jag skulle vilja ha och vilka ändringar jag vill göra inredningsvis. Idéerna bara dyker upp i huvudet och ny vilja föddes och jag välkomnar den. Hur länge, vågar jag inte prognosera. Men jag njuter så länge det varar. 

Och i sovrummet blev det enkelt och fint. Inga blommor köpta för jag insåg att murgröna och lavendel har jag i överflödet i trädgården. Kreativiteten har talat och resultatet kommer här.

 

Nöjd än så länge. 

Vi får se om det blir nysningar, hostningar, harklingar och allt annat som det innebär under natten. Hittills har varken Iris eller jag reagerat på lavendeldoft (peppar, peppar) och förhoppningsvis blir det lugnt.

  @-}-- Esma @-}--