Ja, god morgon! 

Inte värst tidigt men för mig är lite tidigare än vanligt. Påklädd för förmiddagen och nästan redo att snart lämna huset. Två ärende att göras idag. Typiskt att inte ha något på länge och sen två på en dag. 

Jag är redo för utmaningar. Tror jag.... Det blir en riktig utmaning och test som jag välkomnar. För att se hur långt jag har kommit med återhämtningen. Om krafterna räcker och koncentrationen är närvarande. 

Jag ser verkligen fram emot dagens aktiviteter och min resonemang kring det hela. 

Det är inte själva ”plikter” som är problem utan stressen som de kan orsaka. Köra till sjukgymnasten nu, göra det jag ska göra där (och måste bara tillägga att jag är glad att jag äntligen tog tag på mina ryggproblem) sen köra tillbaka, duscha,byta om, äta och sen ta bussen till nästa ställe. Och allt det med en väldigt begränsad tidsmarginal. Hmmmm..... 

Det blir säkert bra men kommer jag att prestera normalt när jag är på platsen och presenterar mig själv som en lämplig kandidat för att arbetsträning? 

Det blir som det blir. Fokuserar på stunden nu. Dricker mitt kaffe klart och tar det lungt några minuter till.

Allting kommer att bli bra, eller hur?

Med det i huvudet och bra självkänsla stänger jag här och vänder blicken mot framtiden.

  @-}-- Esma Dž @-}--