Äntligen vardag 😊.

Äntligen mysmorgon - en sĂ„hĂ€r morgon nĂ€r man vaknar utvilad, nĂ€r det fortfarande Ă€r mörkt ute, nĂ€r man tĂ€nder ljus för att höja mysstĂ€mningen, nĂ€r man sitter med första kaffekoppen och morgonprogrammet pĂ„ tv och nĂ€r kĂ€nner lycka men Ă€ven tacksamhet för att uppleva och ha det man har.... 🙏 

Och inte minst att ha ett jobb att gĂ„ till. Även om, i mitt fall, det handlar om trĂ€ningen pĂ„ jobbet rĂ€knas det som att ha nĂ„gonstans att gĂ„ till och kĂ€nna ansvar; kĂ€nna att man bidrar till nĂ„gonting och framförallt kĂ€nna glĂ€dje istĂ€llet för missnöje. Ingen klump i magen och inget motstĂ„nd. Det var lĂ€nge sen jag kĂ€nde det motsatta. DĂ€rför vill jag bara njuta av kĂ€nslan och utnyttja den maximalt.

SÄ var min kÀnsla denna morgon. Som jag kÀnnde att jag vill dela med mig av.

Nu till vardagen igen. Äta nĂ„got, klĂ€ pĂ„ mig och ut i det blĂ„siga vĂ€dret.

Ha en underbar dag!!!

  @-}-- Esma DĆŸ @-}--