Önskar alla ett riktigt gott år uppfyllt med glädje, skratt, god hälsa och mycket inre frid.

Låt oss göra en omstart och hitta bästa sätt för välmående, inre lycka och låt oss ta hand om varandra och försöka hitta det positiva i varje människa vi möter. 

Det goda och det positiva måste vinna!!!

Nu kör vi!! Framåt!! 

Mot framtiden!!!

Här kommer vi 2019 och tar över, bara så du vet 😉!!!

Och skål för det 🥂!!

Såhär första dagen i 2019 vill man bara sitta och samla alla intryck från kvällen innan. Försöka komma in i vardagen men det är inte det lättaste. 

För vår del var det väldigt enkelt och mysigt igår kväll men ändå känns det idag hela dagen. Efter tolvslaget och det vanliga skålandet och alla lyckönskningar var jag redo för sängen redan halv timme efter. Jag var trött och redo för sängen långt innan midnatt men av förståeliga skäl gjorde jag inte det.

Trött och med gott smvate bytte jag om til pyjamasen och gick till sovrummet. Somnade nästan omedelbart och sov gott fram till kl 8.00. Men vaknade inte pigg utan ännu mer trött. Tänkte att gott kaffe skulle hjälpa kanske. 

Det gjorde det inte.

Tröttheten tog över igen och jag somnade i soffan och sov i nästan två timmar. Hade inte förväntat mig det här. Tror att allt hunnit ikapp mig nu. Men det gör inget. 

Det känns lite bättre nu men fortfarande lite frånvarande. Jag är glad att imorgon är allt som vanligt. Lite okoncentrerad och ofokuserad är jag också. Bäst att sluta skriva för inspirationen har försvunnit helt.

Gott nytt år mina vänner och det blir bra, allting blir bättre i 2019.

  @-}-- Esma Dž @-}--