Ingen promenad imorse. Bestämde mig att hoppa över den idag och göra annat. 

Hm, annan träning - den tråkigare version av träningen - städning. 

Men tänkte att det är bättre att utnyttja “lusten” när den väl var där och göra något. För det behövs. Det finns alltid något att fixa och trixa hemma och det ser man tydligt när man har hemmafru-rollen och glor i alla vrån varje dag. 

Som tur är det, har jag tappat den energiska och pedantiska sida av mig någonstans på vägen under rehabiliterings gång och är inte längre den som ”inte kan se” dammet eller ostädat bord. Det kan jag lugnt säga att idag kan jag låta bli myyycket som var omöjligt innan. Och här är jag tacksam, faktiskt, för min utmattning som tvingat mig att tänka om och prioritera. Heja utmattningen 😜😋

Bara det nödvändigaste gjordes, dvs dammsugning, damning och lite plock här och där. 

Och mitt i det hela bestämmer jag mig att åka till Ikea och köpa ny matta. Den vi har i vardagsrummet har (för länge sedan) gjort sitt och det är bara adios med den. Impulsivt men bestämt bytte jag om, satte mig i bilen och körde raka vägen till Ikea. Väl där gick jag raka vägen till mattavdelning och raka vägen till den jag ville ha, fast i en annan form. Sen till belysningsavdelning att välja starkare glödlampor för taklampa i vardagsrummet och sen var det klart. Lasta in i bilen och...ja, raka vägen hem 😊.

Och sååå fint det blev 😊.

Både mattan och lamporna lyste upp hela rummet och gav en annan ton till allt.

 Nöjd och glad 😁😁

  @-}-- Esma Dž @-}--