Min koncentration är inte på topp, känner jag. Tre gånger försökte jag skriva något igår men lyckades inte förmedla det jag ville ha sagt. Tre gånger, tre försök och ingenting till slut. Jag känner mig låst. Inte att jag inte har något att skriva om utan det blev helt fel känsla bland bokstäverna och meningar. 

Det är inte mycket bättre nu men jag är åtminstone utvilad och kanske kommer då någon vettig mening ur skallen. 

Hela dagen var konstig på något sätt och ingenting stämde. Allt var i otakt och obalans. Jag var på stranden men allting kändes fel. Det började blåsa (ingenting man önskar när man är på sandstrand), det var högljudda föräldrar (inte barn) överallt och sen nyckelpigor som inte ville lämna en i fred. I början var det gulligt men sen när man insåg att de var överallt och flyger och kryper hela tiden runt om och på en, då blev det jobbigt. Till slut gick jag i upptäcktsfärd och promenerade längs stranden. Fint var det men i Lomma var det mycket finare. Bättre sand och bättre känsla där. Det luktade inte tång överallt som det gjorde på Ribban. Och mycket finare i havet var det.

När jag väl var hemma kände jag att jag måste göra något för att bli av med den konstiga känslan. Matlagning var min räddare men samtidigt gjorde mig trött och ännu konstigare i både kroppen och skallen. 

Ja, jag vet inte.... jag skyller på pms och värme. Social var jag inte heller mycket. Uschhh, hatar när det blir så. Till slut gick jag till sovrummet när klockan var 20.45 med inställningen att jag ska läsa lite och sen sova. Jag hade inte hunnit med någon läsning och somnade kort efter. Sovit hela natten. 

Nu är jag någorlunda normal men lovar mig själv ingenting idag. 

Det enda jag ångrar är att jag missade månförmörkelse igår kväll. Jag var så taggad och tänkte på det hela veckan - hur roligt skulle det vara att se det speciellt när månen är väl synlig från vår trägård. Och så missar jag det.... 

Inget att göra åt det. Fokusera på dagens sysslor och händelse.

Det blir bra. Jag ska vara på bra humör idag! Jag ska!!!

  @-}-- Esma @-}--