Att inte hinna skriva ett inlägg är inte tidsbrist eller trötthet som jag först trodde. Det är inspirationen igen. Visst är jag mer trött än innan och att tiden ändå räcker inte till nu när jag är mer aktiv men...jag tror inte att det är den riktiga anledningen till varför jag inte skriver varje dag som jag skulle vilja.

Jag har nästan alltid någon idée eller något att skriva om. Kreativiteten och inre funderingar är alltid närvarande och ingen brist på.

 Så, vad är det då?

 Inspirationen sviker. Och det är ingen big deal utan jag ville bara gå djupare in i mig själv och söka svaret. 

Humöret? 

Ja, det spelar stor roll men jag har varit på super bra humör de senaste veckorna. Kan inte skylla på det. 

Trötthet och tidsbrist har jag redan eliminerat. 

Vad mer? Kommer inte på något annat...

Jag kände mig låst i mina tankar och kunde inte riktigt leverera känslor under de här dagarna. Men vad det berodde på, det förblir en gåta. 

Kanske dags för ett terapisamtal för att låsa upp och blåsa bort blockader? 😛😊

Ja, nu - var börja? 

Det jag mest är glad över denna vecka är att jag väckte träningsintresse hos brorsan. Vi besökte gymmet tillsammans i måndags för att han skulle testa och prova på. Han verkade intresserad och det gläder mig så klart. Men...ärligt talat, jag är lite skeptisk om det kommer att gå hela vägen...

  För hans skull önskar jag från hela mitt hjärta att han fortsätter och tar detta på allvar. Livsviktigt för hans del.

 Så, snälla broder, om du läser detta - fortsätt med detta och larva dig inte 🤨 😉. 


En sak till jag är glad över. 

Ljuset. 

Det märks att det är ljusare både på morgonen och på eftermiddagen. Om än bara någon minut skillnad men ändå. Morgonen doftar ljuvligt och den känns i luften att tiden och ändringen smyger sig på sakta men säkert. Det är inte varmt ute. Tvärtom. Minus grader varje dag och snö då och då. Men man kan inte undvika och inte känna av förändringen i luften. Även naturen känner av och vibrerar på ett annat sätt. Fåglarna också. 

Japp, det är på G. 😍

Och här är beviset 

😍😍😍


Och hur är det på jobbet?

 Bra. Mer än det. Super bra. 

Jag har arbetstränat nu i två månader. Och blir mer och mer hemmastadd där vilket glädjer mig oerhört mycket. Allting stämmer - uppgiften, miljön, kollegorna, chefen.... Det funkar precis som det ska. 

Uppföljningen med AF och FK ska ske snart. Och då hoppas jag att de bara förlänger och kanske (om jag får önska) utökar tid. Från arbetsgivarens sida är det inga problem. Det fick jag bekräftat igår. Och får hoppas på lite mer utveckling så småningom. Under förutsättningen att jag blir frisk så klart. Och därför är det fokus på just återhämtning nu för lite mer satsning sen. 

Allting låter lovande och jag är tacksam för att allting går i rätt riktning 🙏

Men jag har satsat jätte mycket på mig själv. Återhämtningen och hanteringen av livet är den viktigaste punkten i mitt huvud. Skynda långsamt och gå säkert i mål. Men resan är ändå mest utmanande och värt varenda sekund av ansträngningen.

Jag ska vara jag OCH lite till 😊.

  @-}-- Esma Dž @-}--