Lite tjejsnack och umgänge med Lotta var precis vad jag behövde 😊. Jag piggnade till och kände mig avslappnad så fort vi satte igång med vårt kvittrande 😋. Lunch, fika och god stämning med rätt person är allt man behöver för att jaga bort nedstämdhet och pms:en 😬. 

Så, min psykolog har rätt - gå ut och var lagom social när du känner dig off. Och det stämmer för min del. Det svåraste är att tvinga sig till den action. Men tro mig, så fort är man i skorna och går ut genom dörren är världen ute annorlunda och bättre än den värld man har i sitt huvud 🙂

 Man har ju vunnit halva slaget genom att trotsa sitt motstånd och redan där är man en stor vinnare. 

Jag brukar gratta mig själv när jag övervunnit och krossat mitt ovilja och känner mig då både glad och stolt. Det gör jag! För jag vet att det är steget som för mig vidare till nästa steg - och snart blir det att småspringa och ändå inte bli trött. När jag springer maraton och inte är utmattad efteråt, då är jag botad 😛😛. 

Lite fina bilder jag tog på väg hem. Jag gick hela vägen från V Hamnen och njöt i det soliga vädret och fina parker.

Sagolikt var det på vissa ställen 😊😊

 

Man glömmer ofta att man har det bästa rakt framför näsan och ändå inte märker det....

 Det tas för givet alldeles för mycket i vår värld....

  @-}-- Esma @-}--