Kärlek ❤️.

Lycka 🤩

Trygghet 🤗

Allt i ett 😍

Iris 😍.

Guliggast när han är nyvaken och inte helt redo6 för min kärlekspåhopp 😋. Men han ställer upp ändå. Känner mig lycklig, glad och tacksam 🙏.

Ja, lördag förmiddag. Och jag sitter fortfarande i min favorit morgonrock (pappas gamla rock som doftar pappa 💕) och njuter av min andra kaffekopp nu i Iris sällskap. Jag har inga planer för idag. Spontana grejer får det bli idag med. 

Älskar det nya sättet att tänka. Planering är ok men först ska man njuta av ingentingtid nu på morgonen och känna av stunden. Fokusera på här och nu och helst njuta i det. 

Både igår och iförgår var jag trött på eftermiddag. Berättade i gårdagens inlägg att jag inte gillar sova middag pga den känslan efteråt. Men jag somnade trots min kamp att inte göra det och sov drygt en timme. Och det var precis som jag befarade. Resten av kvällen var jag lätt irriterad och nästan deppad. I och med att jag förväntade mig det försökte jag styra allt jag gjorde igår efter sovstunden. Medvetet gjort saker som ska göras (fast utan vilja och lust) och undvikit onödiga konversationer som kunde sätta igång irritation. Det gick bra. Inga hormon utbrott igår 😋. Nej, så farligt är det inte men man vet aldrig....

Det där med trötthet..... Undrar om det kommer att bli så nu i fortsättningen?

 Kommer jag från jobbet, från mina två timmars aktiviteter och blir halvdöd av tröttheten när jag kommer hem? Två timmar?? 

Visst, det är mer än två timmar om man räknar tiden från uppstigning tills jag är tillbaka. 

Men ändå!! 

Jag hoppas att det bara är nu i början. Måste fundera lite mer på det och organisera bättre tiden efter jobbet. Tiden som ska anpassas och fördelas så att allt funkar och speciellt mina pauser och tid för återhämtning. Tyvärr, måste jag vara extra observant med just de detaljerna om jag vill uppnå mina mål med återkomst till arbetslivet. 

För denna gången vill jag verkligen lyckas. 

Vill hitta balansen. 

Vill vara mig själv igen. 

Vill fungera optimalt i vardagen. 

Jag har fått ny chans och den vill jag utnyttja på rätt sätt.

Jag ska lyckas!!

 @-}-- Esma Dž @-}--