Lilla hjärtat fastklistrat på sovrumsfönster med E + I 😍

Det har stått där i minst 13 år och en av tjejerna (kommer inte ihåg vem) hade i leken gjort det.

 Gulligt och underbart. Mammas och pappas kärlek var tydlig och självklar för de redan då.

Jag blir varm om hjärtat varje gång jag ser det och tacksam så klart för både minnena och kärleken ❤️

ESMA + IRIS = forever ❤️❤️

Dagens syssla var storstädning i sovrummet. Ja, nästan storstädning. Jag var inte så noggrann som jag brukade göra förr men det får duga. 

Dammsuga, moppa, putsa fönster, plocka ner dammiga gardiner, damma av lilla hyllan och byta sängkläder. Wau, det låter mycket nu när jag skriver. Nu är jag imponerad 😮😲.

Det tog nästan 30 minuter att putsa det här lilla pluttiga fönstret för jag var tvungen att ta pauser OCH göra det i en annan takt än jag är van vid 🙄🙄. Men det gjorde ingenting.

 Om jag ska bli frisk måste  jag lyssna på kroppen och göra det bästa av situationen.

Därför blev den stora städningen enda syssla idag. Inget mer trots jag hade många punkter på att-göra-listan. Det får jag  fördela under veckan....

 

Men jag känner att jag ändå inte gjorde allt och att någonting saknades. 

Glädje i att göra det kanske? 

Eller att jag inte gick med trasan i handen och dammat av alla hörn under sängen och garderoben (en gång extra manuellt för moppen når inte in överallt 🙄)?

Eller tvättat väggarna också, så där i förbi gående? 

Det kallar jag (eller kallade) storstädning. Det är så jag brukade göra för många år sedan och nu saknas både viljan och ork till det. Men jag har bestämt mig att blunda och övertyga mig själv att allt är fint och rent. 

Och det är det - det finns inget bättre än doften av nytvättade sängkläder och rent golv 😊. 

Och jag ska ha något jag aldrig haft i sovrummet.

 Blommor! Köpa blommor!!

Jag har alltid trott att blommorna inte är välkomna i sovrummet men tydligen finns blommor som är till och med hälsosamma och nyttiga för människan just i sovrummet. 

Så, jag googlade och imorgon eller under veckan blir det några köp. 

Murgröna, Aloe Vera och lavendel är b.la bra att ha. Jag har i huvudet redan vad jag vill men vi får se vilka det blir när jag är på plats och får känslan. 

Taggad och glad är jag nu. Och extra nöjd med känslan att jag är tillbaka och vill syssla med inredningen. Hoppas att känslan stannar kvar och länge..... För jag älskar den!!

  @-}-- Esma @-}--