Ännu en solig och nästan vårig dag (om det inte varit för den kalla vinden så hade den inte varit nästan vårig) idag. Det innebär gott humör och mycket energi för mig. Vägen till jobbet var i mindfulness tecken. Jag observerade och njöt av alla ändringar som är på g nu och medvetet stannat och kollat på vårtecken och blandat och lyssnat på fåglarna. En hel annan värld som är värd att förlora sig i ibland. 

Jobbet i sig var, som vanligt trevligt. Två timmar går fort och jag vill nästan inte logga ut när det är dags. Men... skynda långsamt, säger alla och jag måste lyssna på de. Klokt och lönsamt i längden. Måste ha tålamod åtminstone i en månad till och då blir kanske lite mer. Men jag ska inte grubbla över det nu utan fortsätta så som det är.

Fika med brorsan efter jobbet igen. Det har blivit liksom en vana nu. Träffa honom, prata lite, ventilera och skoja. Så är det i hans sällskap. Så har det alltid varit men livet hade alldeles för högt tempo för att bromsas innan. Nu när vi båda har landat i det, i det fina livet har vi mer tid för något sådant. Vi båda har nog blivit mognare för det och fått nu insikt om betydelse av ordet syskon. Det känns skönt.

En lugn och njutbar paus hemma efteråt och sen dags för träningen. Det har blivit som en drog med positiv effekt. Träna lite på egen hand och försvinna i den världen är väl en avkoppling i sig också. Jag mår bra, jag trivs med övningarna och jag njuter. Varför sluta då? Nej, ingen anledning. Fortsätter att dosera lagom med allt och det är precis vad det är - lagom dosering av njutningen.

Det fina med allt är att jag inte är trött och känner mig ”normal” och lagom pigg. Härligt 😊

Dagens ord: LAGOM.

 High five för det ✋.

  @-}-- Esma Dž @-}--