Så klart att det ska handla om denna fina staden i mina inlägg i några dagar framöver. Det är min tredje dag här och det behövs inte säga att jag stortrivs 😊😊. Framförallt mår jag bättre mentalt. Även om vädret har varit växlande och med hårda vindar har jag mått bra. Klart att miljöombyte och lite omväxling i vardagen gör sitt men det är ändå annorlunda här i Makarska. Havet, mildare klimat och ensamheten - faktorer som förvandlar nedstämningen och oro till behaglig känsla och glädje. Jag har hittat mig i det och tackar högre makter för möjligheten att uppfylla mina önskningar 🙏.

Just nu regnar det men jag sitter på balkongen och myser med te, några kokosbollar (LHCF recept) och rosor så klart. 

 

Det är vårregn och inte så kallt ute. En kofta räcker att skydda sig mot vårkylan.


Ingen mer promenad idag. Vädret bjöd under förmiddagen på behaglig värme och t.o.m solen kikade fram då och då, så jag passade på och tog en promenad i St Peter stadspark. Parken med den underbara naturen, långa promenaden med havet på ena sidan och naturen på andra sidan samt underbara utsikten över Makarska, bergen Biokovo och närmaste öar, ger möjlighet till en riktig njutning och lite utöver det vanliga upplevelse. Varje gång jag promenerar upplever jag som om det var första gången - med häpnad över vackra vyer och härliga doften av havet och växter.

Jag har, naturligtvis, tagit många bilder från dagens promenad och vill så gärna dela de med er. Så, de som vill - varsågoda och njut tillsammans med mig! 

Bilder från St Peter park, del 1.