Mys på hög nivå 😍

 Pepparkakor och glögg - då vet man att vintertid är här. Ännu utan snö här i Malmö men det är mysfaktorn som räknas. 

Jag njuter.... 🙂

Att gå genom den mörkaste tiden på året och lyckas vara på ett normalt humör är det största utmaning vi utsattes för. 

Hur göra då för att ta sig genom den?

Ja, jag vet inte själv.... Har aldrig varit inne i ämnet medvetet och aldrig tänkt på det djupt och noggrant. Allting togs för givet och bara körts på rutinerna. Som allt annat, i princip. Antigen har jag inte haft tid att tänka på det eller har inte tyckt att det är något big deal.....

Men nu....nu är det lite annorlunda. Väl medveten om allt runt omkring mig märker jag mer och mer hur jag uppskattar livet och dess små mirakel. Och försöker njuta (och inte ta för givet) i det mesta. 

Hitta eller åtminstone försöka hitta det positiva i allt. 

Hitta det roliga i det tråkiga.

Hitta ljuset i mörktet.

Svårt som attan, men det går. Och inte över natten det händer. Det är en process. Och jag är en riktig  gröngöling som fortfarande har mycket att lära. En som snubblar, faller, kryper på vägen. Men fast besluten att fortsätta. Och lyckas. 

Stenen är i rullning. 

Låt oss då rulla på!!

  @-}-- Esma Dž @-}--