Verkligen en härlig känsla när man är åter från semester, oavsett hur länge och hur långt man är borta - det är Hem Ljuva Hem som gäller ❤️.

Det är då man blir påmind om tryggheten och lyxen att ha ett hem. Hur mycket man än ibland tycker att det är tråkigt och monotont hemma är man inte medveten om hur man är lyckligt lottad av att ha ett bo att krypa in och känna lycka. Jag uppskattar högt den lyxen som vi ofta tar för given och försöker sänka en tanke och en bön ibland till de som inte har den möjligheten. 

Önskar från hela mitt hjärta att 2019 erbjuder bättre livsförhållande för de som mest behöver det 💕.

Mättad och uppladdad från förra veckans upplevelser känner jag inte alls för något stort firande ikväll inför nyårsskiftet. Både Iris och jag känner att vi vill ha det lugnt och vanligt ikväll. Därför blir det soffsittande och tv-tittande ikväll. Ingen stor middag heller. Så enkelt som möjligt. Skåla in det nya året, önska varandra god hälsa, lycka och välstånd och kanske blunda och be en stilla bön till alla nära och kära och hela världen. Det är tanken. Vi får se om det blir så.

Tillbaka till vardagen. Lite saker som ska göras idag. Handla och titta in till våra mammor. Sen låter jag spontaniteten ta över. 

Inga krav, inga måsten och mycket här-och.nu. 

Låter nästan som nyårslöfte...

  @-}-- Esma Dž @-}--