Ofokuserad, okoncentrerad och lite tröttare än vanligt har jag känt mig idag....

Kan det bero på att jag var mer igång igår? Det fysiska med städningen, det psykiska med att tänka hur mycket ska slängas och hur mycket säljas och det roliga på kvällen med att spela boule och vara social har tagit ganska mycket på krafterna verkar det som.... Det påminner mig om att jag fortfarande är ganska känslig för vanliga och normala vardagliga aktiviteter och att det faktiskt finns en anledning varför är jag sjukskriven  :-( . Man tar det lugnt och försöker ta lite i taget men det blir ändå för mycket ibland. 

Det är tur att jag har haft roligt idag. Ny visning, nytt hopp, ny fas i livet och en omstart låter bra i mina öron. Vi får se hur vi bestämmer oss och hur det blir i fotrsättningen. Hjulen är i gång  :-)  och det är bara att vänta och se.

Hoppas att jag inte skrivit något ologisk eller något som inte har någon mening för nu är jag verkligen redo för att släcka lampan. 

P.S. Tror att jag ändå ska läsa några rader innan jag slocknar. Tur att det är rätt bok för att läsa nu i detta tillstånd. 

Konsten att fokusera, 10,9 av Kristina Bengtsson - mycket bra bok för de som vill lära sig mer om koncentration och fokus i vardagen.  

God natt 😴😴