Det var ett tag sen jag var ute och gjorde min vanliga promenad. Idag verkade rätt dag för att återta just den rutinen.

 Soligt och härligt var det och milt i luften.

 

 Det luktade vår och fåglarnas vårsånger påminde starkt om den. För tidigt att tänka vårkänslor men om man blir påmind om den härligheten kan man inget annat än längta. Och det gör jag......

Men än så länge ska jag vara i nuet och njuta av det. Tacksam att dagens nuet är solig och så givande att jag mår sååååå bra 🙏.

 


 

 

 Min favvoträd som jag brukar pilla på 😋 och prata med varje gång jag går förbi 😍

Gårdagen var också solig men mer kylig än idag. Jobbade klart mina två timmar och sen en promenad till stan. Jag kände suget för att bara gå lite där. Skönt var det det med.

 Och lite senare på eftermiddag bad Irma mig följa med henne till Ikea för att köpa en bokhylla. Trött var jag men följde ändå med. Det är alltid roligt att gå till Ikea fast man ofta handlar mer än vad man behöver. Idéerna och kreativiteten bara växer och plötsligt behöver man allt och vill ändra hela hemmet och inreda som där 😱. 

Man kan alltid drömma sig bort om inget annat eller lova sig själv - jag kommer tillbaka 😊.

Nej, jag köpte inget och det för att jag var för trött. Tur det. 

Januari är fattigast månad och nu gäller det att ha karaktär och stå emot all rea. Fast det verkade inte så som om folk snålar och inte köper något Med tanke på alla köer i Ikeas kassor och pulsen i staden och butikerna igår. Vi har pengar men olika prioriteringar..... Det är bara så.

Och så somnade jag vid 20-tiden. Jag kunde inte hålla ögonen öppna och tänkte inte plåga mig själv och kämpa emot.

 ”Lyssna på kroppens signaler” sa en röst inom mig och jag lydde. Trodde att jag skulle vakna typ kl 03.00 utvilad och full av ånger att jag la mig så tidigt. Men nej. Sov hela natten fram till 8:30 😳. Jag behövde den sömnen verkligen.

Och nu ska jag fortsätta njuta av den härliga känslan som finns kvar inom mig efter promenaden 🌹💕

  @-}-- Esma Dž @-}--