☀️SOLEN☀️

Den underbara fina strålande stjärnan!

 Jag älskar Dig!

  Jag avgudar Dig! 

Jag bugar för Dig!

Du ger mig så mycket kraft, livsglädje och tröst. 

Tack för varje stråle och varje glimmer! 

🙏☀️🙏

Härligt att vara ute idag. Minus grader, lite frost på marken och underbart soligt. Dagens promenad kändes så behaglig och välbehövd. 

 Dagens tittut lek med solen 😍

 

 

 

 


Idag har jag inga ärende att göra. Uppmuntrad av det sköna promenaden och solens närvaro kommer jag att utnyttja kraften för att städa, plocka undan och göra lite fint hemma. Det känner jag för idag.

Vi får se hur mycket jag hinner och orkar.

Imorgon börjar jag. Arbetsträna. Två timmar. Spännande. Nu känns det helt okej. Jag är glad. Men måste gå lite försiktigt fram och ta det som kommer. Vill inte tänka för mycket - hur?vad?tänk om...? Det förtränger jag så mycket det bara går just nu och försöker strypa alla spekulationer som försöker skrämma mig i mitt huvud. 

Det blir som det blir. 

Och det blir bra!!!

  @-}-- Esma Dž  @-}--