Hahaa, låter som om vi känner varandra och är på något gemensamt äventyr 😋. 

Tareq Taylor, den sympatiske och charmige tv-kocken med världens härligaste leende har idag besökt Triangels Akademibokhandel för signering av sin nya bok. Som jag köpte så klart! För att få den signerad 😁😁. Och det fick jag!  

Hade ingen aning vad eller vilken mat handlar boken om - målet var att träffa honom live 😄. Och att höra hans härliga skånska dialekten. 

 Och när jag stod  där, redo, ställde jag inte den frågan jag ville ställa. Jag glömde och blev världens blygaste och klumpigaste människa. När jag bad om en gemensam bild tog det fyra pinsamma försök att ta selfie. Jag tryckte på fel knapp hela tiden. I stället för den stora knappen på kameran i telefonen tryckte jag på den lilla i nedre högra hörnan som vänder kameran åt andra hål 🙃. Tre försök innan det blev rätt ☺️. Och han bara - ”Oj, hehee!, Ojj, där, nu!!, Ojj, där var vi, hehee!!” 

🤦‍♀️🤦‍♀️

Men jag lyckades till slut 😋. 

Vi skrattade - han för att vara snäll och jag för att dölja min ”göra-bort-mig” stund 😜😜

När jag kom hem och bläddrade i boken blev jag positivt överraskad. Enkla och goda recept för maträtter tillagade i ugn. Enkelt. Kommer att testa de flesta recept - om jag blir vän med min ugn igen....

Nöjd med allting trots allt.

  @-}-- Esma Dž @-}--