Jag har varit ganska trött sen jag började arbetsträna men hoppas att det bara är övergångsperiod nu.

 Att passa tider, göra sig i ordning och gå på morgonen är det bästa jag vet nu men  ganska krävande också. Efter de två timmarna på jobbet går jag inte hem direkt. Det är alltid något ärende som ska göras när jag ändå är ute. 

Typiskt att flera saker är på gång samtidigt. Jag började med mina regelbundna besök hos sjukgymnasten för ryggont och det är någonting jag inte vill missa eller omboka. Viktigt med just den aktiviteten med tanke på min konstanta ryggont. Och det måste vara på eftermiddagar och då tidigast kl 14.00. Jag slutar 11.00.... Det är inte problem att fylla på tiden emellan men tyvärr, det blir ett problem för mitt utmattade jag. Och om dessutom har en bokad tid på AF då är allt kört. Som igår. Det blev dubbelbokning, två tider som krockade med varandra och sjukgymnasten blev avbokad 😒.

Och en trött och utmattad Esma slocknade i soffan igår och sov drygt en timme. Och blev på dåligt humör resten av kvällen...😖.

Lite bättre idag men, igen, ärende som skulle göras efter jobbet. Men bestämde mig att inte sova. Drack två koppar kaffe, hållt mig sysselsatt - bara för att inte falla i somn, vilket jag lätt skulle kunnat göra.

Sysselsättningen blev bakning av Lussekatter 🙂.  

Vansinnigt sugen på de. Hoppas bara att jag lyckas med ugnen och gräddning.

Vi får se. Fortsättning följer. 

Nu är jag trött som in i, och lite kaffe med nybakade Lussekatter piggar upp mig. Åtminstone för stunden.

  @-}-- Esma Dž @-}--