Eller leka lite med en handduk... eller schal....eller köksduk....eller, ja - ni fattar!

Visst ska man träna lite varje morgon.... åtminstone stretcha ut stela muskler och väcka kroppen efter nattens sköna avslappning. 

De här övningarna är enkla och inte alldeles för krävande. För de kan man ju göra medan man tittar på tv och myser med sitt första morgonkaffe (som jag idag), eller på jobbet när man gör de viktiga micropauser (snälla, glöm inte göra de små pauserna på jobbet!), eller när man står i köket med kökshandduken i handen...eller när och var som som helst under dagen. 

Nyhetsmorgon har inspirerat mig imorse och fick mig att göra det som jag verkligen behövde.

Jag ska försöka komma ihåg och göra övningarna under dagen. 

För jag har ont och är stel i både nacken och ryggen på morgonen och har generellt dålig hållning, så varje övning (som inte är för omständig) välkomnar jag med hela hjärtat. 

Och jag tror att de flesta av oss tycker likadant men saknar disciplin och struktur. Därför är en liten övning varje morgon kanske en bra början på strukturen och disciplinen. Skriva upp det på morgonlista med rutiner? Ja, jag börjar med det.

Bra början på veckan.

 Ingen sol ute men jag har tittat länge på Selmas målning imorse 

                                        och har tankat tillräckligt med energi för att klara förmiddag.

 Sen blir det kanske nödvändigt med en omgång till men det får jag tänka på i eftermiddag eller när energin börjar sina.

Men först, dusch, frukost och promenad. Allt annat kan vänta.

Ha en underbar måndag och en bra vecka 😘

  @-}-- Esma Dž @-}--