Det är bara att konstatera och sluta låtsas om att solen och ljuset inte spelar en viktig roll i mitt liv.

Det gör det!!!  Verkligen!!!

Jag blir väääääldigt påverkad och styrd av solen. Positivt, alltså. 

Så uppenbart och märkbart är det, på hela mig. Både fysisk och ännu mer psykiskt. Jag är en annan människa i solens sällskap, ljuset och stämningen. Det känns som allting öppnar sig inom mig och jag förvandlas till en annan människa. Rena trolleri. 

Och så uppenbart och nu bekräftat - jag är solens barn och solros som skriker efter solen....

 

Så, som man kan märkas är jag tillbaka i skrivandet. Motiverad och tillräckligt koncentrerad för att skriva ett vanligt inlägg. Och då vet vi varför. Solens energi och en trevlig promenad har gjort mirakel. 

Och - känslan är tillbaka.....

Pildammarna var målet. Jag älskar den parken. Den är så anpassad för allt och alla. Den kallas även Malmös Central Park och den påminner faktiskt om den fast mycket mindre förstås. 

Jag kan inte låta bli och inte lägga upp några bilder igen fast det kan kännas lite tjatigt och enformigt med samma (fast de inte är samma - naturen ändras ju) bilder. Men den risken tar jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Låg på bänken, blundade...

 ...och njöt fullständigt....

 

Ja, känslan är tillbaka ❤️😘

  @-}-- Esma Dž  @-}--