För att hålla den lilla vanan i gång bestämde jag mig för vattenaktiviteter igen. Jag mår så bra efteråt trots att det känns lite jobbigt att komma i gång. 

Oftast är tanken och viljan som driver men orken och latheten protesterar. Det är den brytpunkten och tröskeln man ska vinna över och sen går allt som på räls. 

Jag brukar mekaniskt och utan att tänka på emotkänslan gå och samla träningsgrejer och vattegrejer. När det är gjort är halva slaget vunnet. Min brytpunk ligger i just den momenten - packa, förbereda och samla.

När jag är på väg dit känner jag hur stort mitt leende är och det är då jag känner seger, inte själva gympan eller träningen. 

Jag är glad att jag lärt känna mina dolda fiender som alltid försökt hindra mig från det roliga. 

Den lilla elaka djävulen på ena armen kan dra..... någonstans, dit där den hör hemma !!!!😈😈

Pigg, glad och lugn bland mina pensionärpolare 👍 😊.


De är fantastiska. Fulla av liv och ambition, glada och pratsama, uppfyllda med osynlig energi och utstrålning i all enkelhet - ja, allt det där man egentligen ska vara eller ha i vardagen. Därför blir jag extra avslappnad och harmonisk när jag bara lyssnar på de. Älskar mitt lilla 80+ gäng 😍😍

Härligt var det i alla fal med alla övningar. Jag har hunnit simma lite innan så jag är nöjd. Hoppas att min rygg kommer att må bra igen.

 Trött, belåten och hungrig.....

 

Men hinner med en nervarvning i området. Promenad och en selfie med den mäktiga TorningTorso i bakgrunden.

 Och en icke selfie 😊


Nu ska jag pressa lite potatis till köttbullarna som jag lagat häromdan och sen vila efteråt. Känner redan nu att jag skulle kunna somna men vill inte. Det räckte med den här bloggpausen 😊

  @-}-- Esma Dž  @-}--