Den har hälsat på idag också, om än en kort stund, men det räckte. 

 Först lite blygsamt 

och sen i full styrka. 

Gissa om jag var glad 🤩🤩.

Och ännu gladare blev jag när Irma och Selma gick med på att träffas efter promenaden. 

Jag ville uppmuntra de lite med en fika, en pratstund och att bara vara och göra varandra sällskap. De hade ganska tung vecka med både plugg och jobb och därför ville jag få de på lite andra tankar, åtminstone för en stund. 

Fika, prat, sällskap och skratt - precis så blev det. 

 

 

 Irma bjöd på själv när hon provade den fina kläningen:

”Mammaaaa, jag orkar inte ta av byxorna, men vad tycker du om klänningen?”

Jag skrattade högt så klart för hon bara drog gardinen och stod där som ett litet barn som ropar: ”mamma, fääärdig!!!” 

Jag ler fortfarande när jag ser bilden. 😍😍

(Hon gick med på att bilden publiceras).

Och visst, kläningen var jätte fin på henne ❤️❤️.

En lyckad dag idag.

Och än är den inte slut 😊

  @-}-- EsmaDž @-}-- 

PS. Jag har märkt alla mina stav,-slarv- och grammatiska fel (i förra inlägget t.ex) men jag råder inte över det just i skrivnings eufori. Därför är det sällan jag går tillbaka och ändrar dem för det hör ju till Esmas personlighet -  att inte vara perfekt men ändå bli accepterad som bloggare eller bara en vanlig person med allt vad det nu innebär.

Ha det gött!!