Namn Esma
Alias Seka
Hemstad Malmö
StjĂ€rntecken Jungfru (23/8 - 22/9)
Intressen Naturen, mindfulness, resor, lĂ€sa

Jag ska vara jag igen!

Hur beskriva i korta drag personen som var glad, pigg, social och positiv i 44 Är och blev allt det motsatta nÀstan över natten för tre Är sedan? Ja, över natten lÄter lite överdrivet men nÀr jag tÀnker tillbaka pÄ det kÀndes det som en blixt frÄn klar himmel....utan förvarning (trodde jag) och frÄn ingenstans.

Man Àr bara dÀr och undrar vad hÀnder, varför minnet sviker, var kommer allt kaos ifrÄn, varför grÄter jag, var Àr jag, vad hÀnder med vÀrlden runt omkring mig - de och hundra frÄgor till i huvudet. Svaret kom snabbt frÄn lÀkare men jag accepterade inte det förrÀn ett Är senare. VaddÄ utbrÀnd?? Jag?? Nej, nej, jag Àr bara lite trött och behöver lite paus. Den lilla pausen varar Àven idag, efter tre Är. Men nu Àr jag pÄ vÀg tillbaka och inte bara tillbaka till gamla JAG utan till bÀttre och klokare JAG. För det har jag bestÀmt mig för!!

SÄ, i korta drag - en varelse med stark sjÀlvkÀnsla och Ànnu starkare vilja för att bli en i vardagen och livet. DÀrav mitt livsmotto - lev livet och var HÀrOchNu!!
TÀnk positivt, skÀnk ett leende till nÄgon dÄ och dÄ, sÀg ett vÀnligt ord - det öppnar allra tyngsta dörrar, njut av naturen och gör det som gör dig lycklig! Tro pÄ er sjÀlva och sÄ bara positiva tankar i er hjÀrngÄrd - resultatet kommer att bli överraskande!
HÀr har ni mig, Esma, 47 Är och full av hopp för framtiden.
Med Sol☀och GlĂ€dje đŸ€—