Sist jag kollade vad klockan var visade den 12:3-någonting. La mig sen i fåtöljen för att vila lite. Öppnar ögonen efter ”några minuter”, kollar telefonen och klockan visar 14:30!!! 

????

Först trodde jag att jag såg fel men efter en stund undrande blinkningar fattade jag att hon var halv tre!! Konstigt. Jag skulle bara blunda och vila en liten stund.

Jag skyller på den regniga och monotona men samtidigt mysiga lördagen. Tur att jag hunnit promenera lite i förmiddags innan regnet började kännas på riktigt. 

Ingen gymträning varken igår eller idag men promenaden balanserade ut veckans aktiviteter. Det kändes riktigt skönt när jag gick min vanliga runda imorse.

 

 Både motionen och sen meditationen gjorde mig gott. Mådde väldigt bra och kände mig omstartad inombords. 

Kanske för bra.

Jag hade planer för dagen efter promenaden. Städa, damma och allmänt vara lite mer aktiv i hemmasysslor. Trodde jag, ja. Resultaten behöver jag inte redovisa...Inget sånt är gjort och förmodligen blir det inte heller av idag. Det gör inget. 

Huvudsaken är att jag mår bra och att icke-städning inte stör mig längre 🙏.

Jag sov igår också när jag kom hem. Och i onsdags. Igår var det inte konstigt att jag var trött. Dagen var full av ärende. På flera ställen och mycket promenader emellan ställena (drygt 7 km igår och det bara i stan). Kom hem vid 16-tiden och kort efter somnade i soffan och brydde mig inte om världen. 

Det är väl bra att lyssna på signalerna och inse när det är dags att ge sig. Är fortfarande i fasen att skapa rutiner och hitta balansen mellan jobbet, sysslor och träningen. Jag vet att jag kommer att lyckas med balansen och allting kommer att bli jätte bra!!!

  @-}-- Esma Dž @-}--